PigeBEAT

Amanda Thomsen: 

Amanda Thomsen er en ung, dansk sanger og sangskriver. Efter længere sangskrivningsophold i New York og Los Angeles og flere års liveerfaring, brygger hun nu på dén opskrift, der skal definere hendes helt eget soloprojekt. Hun arbejder i et dualistisk univers, hvor nutidens lyd og fortidens traditioner møder hinanden. Med hendes baggrund i den danske gospelkirke og flere år i jazzens liveunivers, skaber hun sit eget materiale af skandinavisk pop, med elementer af RnB og soul. Amandas tekniske vokal er rig på nuancer af sensitivitet og styrke – inspireret af den lyse nordiske lyd, såvel som den afroamerikanske sangskat, båret af soulsangere, som Donny Hathaway og Aretha Franklin. 

Nanna Bottos:

Under aliasset “Nay Ruby” findes Nanna Bottos som er sanger, sangskriver og artist. Hun er en del af gruppen Ida Red som udgav deres første EP sidste år og med hvem hun spillede til den første “Hej Søster Fest” i Vega i september 2019. Udover at være artist i Ida Red er hun lige nu i gang med at skrive musik til sit eget soloprojekt samtidig med at hun signet som sangskriver hos GL Music og skriver med andre artister. Hun har desuden taget en bachelor i rytmisk musik på Odense Musikkonservatorium og er pt ved at færdiggøre en kandidat i Music Performance på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Kristine Bjørg Markussen:

Kristine Bjørg Markussen er opfinderen og projektleder af pigeBEAT, som i år blandt andet finder sted i Odense. Kristine Bjørg Markussen er uddannet cand. musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium med hovedfag i percussion, pædagogik og specialet “Kvinde Kend Din Conga” om kønsfordelingen inden for det rytmiske musikliv i Danmark. Hun er musiker, komponist og producer i bandet Suns Of Satan, med to udgivelser bag sig og er blandt andet også medforfatter på JazzDanmarks undervisningsbog “Improvisationsundervisning For Børn”, hvor hun guider til hvordan man kan bidrage til ligestilling inden for det rytmiske musikliv i Danmark. Link: http://improvisationsundervisning.dk/.